Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szandi

2009.05.31

Kép

 

Szandi Csovi

 

Angol név:Sandy Cheeks

Ki ő:Egy karatézó,okos,feltaláló,szárazföldi mókus Texasból.Gyakran gondol Texasra és egyszer vissza is ment oda.

Ismertetője:Barna fej,ürruha,üveggömb a fején rajta egy virággal.Ez a jövő divatja.Szandi ha otthon van fürdőruhában van,amikor alszik alvóruhában.

Kor:Nem mondja meg.

Lakása:Egy üveggömb.Spongyabob és Patrik a vízsisakjukkal mindig meglátogatják a göm-böt.Az üveggömben van piknikasztal,mókuskerék,rengeteg edzőeszköz és persze a fa amiben lakik.A fában van dívány,tv,ágy,telefon,és egy hintaszék.

Kedvenc étele:Magos ételek,mogyorós ételek,Texasi ételek.

Legjobb barátia:Spongyabob és Patrik a "nem felfogó,, bajnokok.Ezenkívül még barátja Leny-nek a langugusztának,és rengeteg mindenkinek.

Munkája:Nincs,bár néha felbukkan a tudjátokhol(Rozsdás Rákollóban).Feltalál dolgokat,amit a főnökei a majmok és ha jó,akkor adnak neki támogatást.

Álma:Hogy Texas ott legyen,hogy Spongyáék ne mindig piszkálják.

Példaképe:Néha Spongyabob,és Patrik is amikor okos volt.

Velelakója:Senki,bár Bob bármikor befogadná.

Szereti:Karate,tudomány,kalandok,kirándulás,mogyorós kaják,szörf,Texas,otthonát,oxigént,Texas-i ételeket,Spongyabobot,barackot a fejre,paradiót és egyéb magos ételeket.

Nem szereti:Spongyabob és Patrik rossz felfogása,ha terve tönkremegy,ha csúfolják,Mókusvicceket,tunya fickókat,Texas iránti honvágyát,ha víz meg a sisakjába,ha felébresztik téli álom közben.

Szerep:MELLÉKSZEREPLŐ!Képzeljétek milyen lenne ha főszereplő lenne.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.