Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spongyabob

2009.05.20

Kép

 

                                                       Spongyabob Kockanadrág

 

 

Angol név:Spongebob Squarepants

Ki ő:Egy tengeriszivacs,ám nem olyan szivacs,hanem mosogatószivacs.Azért nem olyan tengeri szivacs,mert nem illet hozzá.

Ismertetője:Sárga,lyukacsos,kocka test,barna nadrág,piros nyakkendő.Strandon gyakran kék fürdőruhában van,és be szokott öltözni Szuperhősnek,pl:Erőberőnek.

Kor:5,6vagy 7,8,9(nem mondta meg)

Lakása:Spngyabob egy kétemeletes ananászban lakik ami egészséges,ha kajárol van szó.A háza kész labiritus!Van benne hálószoba,nappali,mosdó,konyha nomeg egy hatalmas könyvtár egy nagy fotellal,a könyvtárban lévő szobában pedig Spongyabob ruhái vannak.De szerintem még rengeteg van(többet majd a Helyszínek menüpontban tudhattok meg).

Legjobb barátjai:Csillag Patrik akivel mindig vicces kalamnajkába keveredik.És Szandi Csovi aki egy mokus és szeret karatézni.

Velelakója:Csigusz aki a házicsigája és nagyon szereti.

Munkája:Szakács a rozsdás rákollóban,ami egy álommeló számára!Spongyabob csak egyszer vett ki szabadságot,azt is kényszerből!Spongyabob annyit szeret dolgozni,hogy nem is kér fizetést!

Álma:Hogy végre valahára átmenjen a a vizsgán és megszerezze a jogsiját(ami persze soha nem következik be,még álmában sem:D).Egyébként rengetegszer lett új álma és veszett el!Álma még 10 kilóval több izom!

Példaképe::Erőberő és Kobaka,ő és Patrik hozta vissza őket.

Szerti:Medúzahalászat,dolgozni a Rozsdás rákollóban,játék,Tunacsápot örjíteni,karatézni,Puff asszony órájára járni,játszani Patrikkal,Erőberő és Kobaka.

Nem szerti:Ha nem megy át a autóvezető vizsgán ha valami nem úgy alakul ahogy tervezi,ha átverik.

Szerep:Ő A LEGFŐBB FŐSZEREPLŐ!!!SPONGYA NÉLKÜL A MESE ÉRTÉKTELEN!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.