Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lánglovag

2009.06.25

Kép

Lánglovag

Név:Lánglovag

Angol név:Heatlabest

Bolygó:Pyros

Faj:Pyronita

Ismertető:Lánglovag az első idegen,akivé Ben átváltozott.Ám mikor erőit próbálta,véletlenül felgyújtotta az erdőt.Sőt,még Gwen cipőjét is!ÁM Gwen és Max nagyapa segítségével eloltották a tüzet,és Ben már jól tudja használni Lánglovag erőit!Bár néha még érheti meglepetés....

Támadó erői:Természetesen Lánglovag tűzgolyókat tud lőni.Sőt akkorákat is tud,mint egy meteor!Ezen felül hihetetlen erős,bár szinete amihez hozzáér,meggyullad!

Védekező erői:Lánglovag képes tűzfalat csinálni,vagy ennek segítségével is repülni.Képes repülni,így könnyen elmenekül a támadások elöl!Vagy ha el akar menekülni,füstfalat csinál!

Különleges erői:Lánglovag képes elszívni az oxigént,és így úgy néz ki,mintha olvadta láva lenne.Ilyenkor lehűti magát vízzel,és a víz fellforr.Szóval volt víz,nincs víz!Ilyenkor képes hatlmas támadást mérni.

Gyengepontja:Nagy mértélű víz kövé dermesztheti,valamint a nagy mennyiségü hap a poroltóból!

A bolygóról:A pyroniták egy hatalmas,félig folyékony csillag lakói.A pyroson iszonyatos meleg van.Így alakult az eleven lángból álló lények népe.

Egyéb infó:Lánglovag nem bírja a nagy mennyiségű vizet.Ám az egyik részben,amikor Ben leszedi az Omnitrix fedelét,átalakul Lángpengévé!Lánglovag és Penge rossz párosítás,mivel Lánglovag a vizet nem bírja,Penge meg a szárazságot!Ám Lángpenge tudott a víz alatt tüzet csinálni(azt hiszem).