Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatom a Jégkorszak szereplőit

2009.08.06

Megérkezett a mozikba(és hamarosan DVD-én is megjelenik)a Jégkorszak 3-A dinók hajnala.Ennek érdekében bemutatom a Szereplőket:

Kép

 

Many

Teljes név:Manfret

A mamut zord dagadt külseje mögött egy érző szív lakik.Morcona mamut,de kedves.Néha ha a családról van szó öszzezavarodik,mert neki nem volt családja.Siddel akkor találkozik,amikor Sidet üldözi két orrszarvú.Szerelmes lesz Ellybe.

Kép

 

Sid

Egy magányos lajhár akit a családja elhagyott míg ő aludt.Sid kicsit balek,részben ez teszi humorossá.Mindig kalamajkába keveredik.Ő csinálta a csordát.A harmadik részben talál tojásokat.Rengetegszer akar jót,de ezek töbször balul sülnek el.

Kép

 

Diégó

Kezdetben gonosz volt,de Manyéknek köszönhetően jó lett.Igazi nagy vadász.A harmadik részben ugyan berosdásodig,de ereje visszatér.Ő segít Ellynek megszülni a gyereket.

 

Kép

 

Motkány

Igazi név:Scrat

Motkány egy ősmókus,azaz egy motkány.Ő nem tartozik a csordához,viszont sokszor szerepel akkor,amikor Many-ék is.Életét áldozza az ősmakjáért,vicces próbálkozásai teszik humorossá.Motkány(mint a többi mókus)nem tud beszélni,folyamatos "iiiiii,,-t csinál magyarázni próbál,meg ha zuhan vagy baj jön sikít.A 3. részben talákozik egy lánnyal,aki szintén a makkot akarja.

Kép

 

Elly

Elly egy mamut,aki oposszumnak hitte magát.A 2. részben találkoznak hőseink vel és testvérivel:Ropszal és Eddie-vel.Many nagy szerelme.Mindig a másikat védi.A harmadik részben megszüli a gyerekét,aki a Barack nevet kapta.Elly a légynek ugyan nem,de gonoszoknak ártana.

Ham.folyt.